Traject Vitaal leven met diabetesTraject Vitaal leven met diabetes

Marja

"Ik zat niet goed in mijn vel. Monique heeft mij bewust gemaakt van mijn eigen kracht en laten zien hoe ik mijn eigen verantwoordelijkheid kon nemen om mijzelf te ontwikkelen! Daardoor kan ik mijn hart volgen."

Jan, Annemieke en Bart

" We zijn inderdaad de eerste stressvolle maanden voorbij. Maanden waarin wij alles moesten leren over diabetes. Met Bart gaat het gelukkig stukken beter sinds we zijn overgestapt van koolhydraat rijke voeding naar koolhydraat arme/vrije voeding. Zonder jouw hulp hadden we niet gedacht/gedurfd aan overstappen naar een koolhydraat arm/vrij dieet. Bloedsuikerwaarden zijn gedaald. Bedankt voor al je adviezen en dat je naar ons wilde luisteren."

Anouk

"Sinds ik geen gluten en zuivelproducten meer eet, voel ik me een stuk fitter en heb ik bijna geen last meer van buikkrampen en een opgezet gevoel na het eten. Monique had een duidelijk weekoverzicht met aandachtspunten en een heldere uitleg. Elke week gingen we een stapje verder, ik vond het erg prettig dat we stap voor stap te werk gingen. Ik heb nu een duidelijk beeld van mijn voedingspatroon en van wat ik wel kan eten en wat beter niet. Anders eten is even omschakelen en uitzoeken, maar ik merkte al snel dat ik me er veel beter van begon te voelen! Thanks to Monique."